Cina YKAD pabrik jeung pabrik | Yongyuan

YKAD

jéntré produk

Tags produk

Fitur lnclude:    

Pangleuleusna ti antara lron ayun Cék valves

1"to 4"Size Range

lron pangleuleusna ti antara: 300to2000WOG tekenan Range

Bubuka pinuh

Threaded tungtung nepi ANSI B1.20.1 (NPT)

NACE MR0175

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •