Cina YFKB-300LB pabrik jeung pabrik | Yongyuan

YFKB-300LB

jéntré produk

Tags produk

Fitur baku    

WCB matak Awak na AISI 1025 adaptor

Integral atawa korsi replaceable sadia

Valves dirancang API 6D ASME B16.34 baku

baku B16.5 valves Flanges ASME

baku disc 316SS

Bolted bonet kalawan ketok nyaéta standar

NACE MR0175

6 di serted pin tipe spring


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •