Cina YFBF-300LB pabrik jeung pabrik | Yongyuan

YFBF-300LB

jéntré produk

Tags produk

Fitur:     

WCB matak Awak na adaptor

Anti blowout design bobot buktina

Valves dirancang API 6D

Valves papanggih ASME B16.34 B16.10 B16.5 na BS5351

Seuneu design aman

Ngonci gudang Alat Standar pikeun Lever atanapi Gear Dioperasikeun valves

NACE MR0175

grounding Antistatic antara ball.stem jeung awak

2"2-1/2"3"4"6"8"Lever Operated  6"8" Gear Operated

ISO 5211 hampang ningkatna cocog

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •