Cina YBBC-WCB-4C pabrik jeung pabrik | Yongyuan

YBBC-WCB-4C

jéntré produk

Tags produk

Fitur:    

Deui-seated bobot niup kaluar buktina jeung seuneu aman

Éksternal lubrication bobot na segel cuaca vented

SS motong pikeun panangtayungan korosi maksimum

Sadia dina duanana konfigurasi port lengkep sareng ngurangan

Bal kaasup tekanan bébédaan liang pikeun nyegah tekanan trapped di rohangan awak

Baku Ngonci cecekelan papanggih masalah kaamanan sarta kaamanan jeung fitur Ngonci ganda pikeun valves tank

NACE MR0175

lnspection na Test: API598

Baku motong sakumaha SS420

2500,3000 psi awakna kalawan WCB material.2RP, 2FP 5000 psi awakna kalawan bahan 4C.

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali