Cina YBAD-R pabrik jeung pabrik | Yongyuan

YBAD-R

jéntré produk

Tags produk

FITUR:  

1000/1500/2000 WOG baku port

Pangleuleusna ti antara beusi jero awak

Niup OUT Buktina bobot

RPTFE / DELRIN korsi

Inspeksi AND test: API598

Threads akur jeung ASME B1.20.1 (NPT)

NACE Bapak-01-75

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •