wartos

  • Steel aplikasi klep baja tur prospek pasar

    Steel aplikasi klep baja tur prospek pasar

    valves stainless steel kusabab hirup na panjang, teu keyeng, héjo sarta kaunggulan sejenna tina kaunggulan geus diasupkeun ka aplikasi industri, geus jadi widang industri pipa moal meuli produk klep tapi pabrik klep domestik papanggih standar internasional teu Univ. ..
    Maca deui
  • prospek pasar hade valves-tekanan tinggi

    prospek pasar hade valves-tekanan tinggi

    Di pasar klep kami ayeuna, sajaba klep-tekanan low pikeun ngahontal tingkat ditarima ka pasar internasional, anu valves-tekanan tinggi masih perlu ngandelkeun impor. Dina Terus kaayaan macroeconomic alus, lolobana industri produksi jeung jualan target klep boga maintaine ...
    Maca deui
  • Ngembangkeun trend di luhur domestik - Industri klep tekanan

    Ngembangkeun trend di luhur domestik - Industri klep tekanan

    Alesan keur kualitas low sahiji produk klep éta, alatan perluasan gancang pasar, anu usaha klep aslina-milik kaayaan geus Cicing turun sarta dibikeun. Sanajan sababaraha usaha Township geus dimekarkeun gancang, alatan titik awal low sahiji perusahaan Township ...
    Maca deui