Tentang Kami

inabout

Zhejiang Yongyuan klep Co Ltd, perusahaan milik Nagara-pabrik klep Zhejiang Yongkang saméméhna, diadegkeun dina 1967. Kalayan sajarah ampir 50 taun sajarah, urang keur salah sahiji suppliers luhur pikeun valves, ditunjuk ku mentri nasional Industri mesin , sarta salah sahiji usaha konci manufaktur klep di Propinsi Zhejiang. parusahaan urang geus miboga éta reputasi tina usaha beredar di Propinsi Zhejiang, ogé ngagaduhan eupan balik ti kapuasan customer sarta ganjaran tina kinerja bisnis alus teuing. Kiwari kami geus salah sahiji anggota déwan Cina klep Association, sarta salah sahiji usaha kompilasi Nasional Ball klep Standar, ditunjuk minangka salah sahiji pangalusna Cina suppliers alat kimia.

sdf

Bijil tina sistem manajemen ISO9001 ieu dicandak dina 1993, lisénsi pabrik TS (The parabot husus nasional pikeun pipa na klep) dina 2002 sarta API 6D lisénsi (Perminyakan Institute Amérika) di pabrik 2009.Our boga sistem kadali kualitas luhur sarta control kualitas dedicated tim, sagala valves anu inspected on API598 atanapi API6D, sahingga urang tiasa nawiskeun valves kualitas alus ka konsumén. Urang baris tetep usaha dina ngaronjatkeun kualitas produk jeung konsumén sakuliah dunya. 

    Pausahaan nyertakeun wewengkon 36569 méter pasagi, kalawan 30500 méter pasagi workshop jeung 218 pagawé. Aya keur opat insinyur senior, dua insinyur senior QA, 28 insinyur sarta technicians lianna. Simkuring gaduh garis pinuh pakakas tina produksi, inspeksi ka nguji, kawas dua garis ti casting keusik jeung dua garis ti casting investasi, 208 susunan pakakas ngolah mékanis. alat-alat uji ngawengku spéktrométer bahan, tester tensile, teu karasa tester, detektor cacad ultrasonic, tester ketebalan, pilem logam analyzer & kamar analisis fisik jeung kimia. kapasitas produksina urang ngahontal 6800 ton pikeun rupa béda ti luhur, sedeng sarta low valves tekanan, kalawan leuwih 50 model jeung 600 rupa spésifikasi. Simkuring boga kapasitas produksina hiji-eureun tina panalungtikan, desain, ngembangkeun, forging, casting keusik, casting investasi, machining, assembly, nguji, palapis mun packing. 

    Numutkeun standar tina GB, JB, HB, ANSI sarta JIS, urang rancang valves bola, valves dunya, valves Gerbang, valves kukupu, pariksa valves, solokan sarap, fluorine dijejeran valves, valves kontrol uap pneumatic jeung listrik, valves relief sarta béda rupa flange, kalawan rupa-rupa bahan baku (baja alloy, panas-lalawanan baja, stainless steel, baja karbon, beusi pangleuleusna ti antara na beusi abu), tekanan gawé anu 1.6-4.8Mpa na suhu handap 480C °.

Kalayan tim staf tina téhnologi alus sarta kualitas luhur, budaya perusahaan positif, urang téh dedicated nyadiakeun konsumén urang jeung layanan kualitas, adhering ka konsép Peta, prestasi, téhnologi jeung pangwangunan.

 

1477535232399765
kaajenan
pingpinan

Filosofi bisnis

Pikeun ngahontal ngembangkeun sustainable parusahaan jeung narajang sakaligus tur ko-makmur kalayan mitra kami dipikaresep, parusahaan urang, nyokot manusa jeung martabat kana rekening, geus diatur filsafat bisnis handap:

1. Asasi Manusa-dipuseurkeun

    tim luar biasa nu aset paling signifikan urang. Ku kituna, urang geus ikhlas wishing langkung bakat gabung parusahaan urang mana urang nyieun kahadean

Gaji bisa jeung kauntungan sarta lingkungan gawé nyaman keur staf kami pikeun mempermudah aranjeunna sadar karir sorangan jeung ambisi, nu tiasa nyumbang kana kasuksésan maranéhna sarta ngabogaan fun salila gawé. Jadi bagian tina kami jeung anjeun bisa nyieun karir sorangan disetir ku sektor ngajangjikeun.

kapuasan 2. Palanggan

    Hiji grup kacida satia konsumén téh kritis for keur ayaan bisnis urang. Urang kituna, geus diadopsi sistem total kualitas-garansi pikeun ngahasilkeun produk tina kualitas finest jeung ka nyugemakeun kaperluan konsumén '. Dina waktu nu sarua, urang salawasna nahan keluhan ti nasabah di tempat munggaran bisa kajawab. Ngan ngabogaan klien ieu bisa kami kahontal naon we digawe. Éta kahayang jeung pangabutuh nu langsung urang ka mana urang téh pos maranéhanana. Whereby, urang bakal nyieun unggal usaha pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung kualitas produk luhur jeung jasa pangalusna ogé ngarojong. Sagala pamanggih sarta bongbolongan anu wilujeng sumping na urang tetep exchanging pintonan kalayan konsumén urang, nu bakal nyieun urang tetep ngaronjatkeun nilai urang.

roh 3. Tim

    kalenturan tinggi organisasi internal urang jeung ilangna hirarki tiasa nyumbang kana parantosan gancang proyék. Urang cacah dina silih ka ngahontal tujuan urang dibagikeun jeung considerably bersih nu publisitas, transparansi sarta kasatiaan diantara pausahaan, konsumén jeung mitra pihak katilu. Dina organisasi, urang nawiskeun kabeh karyawan koordinasi perlu, kaayaan kerja adil jeung staf latihan skill pikeun mantuan aranjeunna tumuwuh nepi.

dF (3)
dF (1)
dF (4)
dF (2)