manufaktur klep profésional

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Tentang Kami

Zhejiang Yongyuan klep Co Ltd, perusahaan milik Nagara-pabrik klep Zhejiang Yongkang saméméhna, diadegkeun dina 1967. Kalayan sajarah ampir 50 taun sajarah, urang keur salah sahiji suppliers luhur pikeun valves, ditunjuk ku mentri nasional Industri mesin , sarta salah sahiji usaha konci manufaktur klep di Propinsi Zhejiang. parusahaan urang geus miboga éta reputasi tina usaha beredar di Propinsi Zhejiang, ogé ngagaduhan eupan balik ti kapuasan customer sarta ganjaran tina kinerja bisnis alus teuing. Kiwari kami geus salah sahiji anggota déwan Cina klep Association, sarta salah sahiji usaha kompilasi Nasional Ball klep Standar, ditunjuk minangka salah sahiji pangalusna Cina suppliers alat kimia.

  • sdf
  • dF (3)
  • dF (2)
  • dF (4)
  • dF (1)

Panganyarna Ti Blog News

  • Steel aplikasi klep baja tur prospek pasar
    valves stainless steel kusabab hirup na panjang, teu keyeng, héjo sarta kaunggulan sejenna tina kaunggulan geus diasupkeun ka aplikasi industri, geus jadi widang industri pipa moal meuli produk klep tapi pabrik klep domestik papanggih standar internasional teu Univ. ..
  • prospek pasar hade valves-tekanan tinggi
    Di pasar klep kami ayeuna, sajaba klep-tekanan low pikeun ngahontal tingkat ditarima ka pasar internasional, anu valves-tekanan tinggi masih perlu ngandelkeun impor. Dina Terus kaayaan macroeconomic alus, lolobana industri produksi jeung jualan target klep boga maintaine ...
  • Ngembangkeun trend di luhur domestik - Industri klep tekanan
    Alesan keur kualitas low sahiji produk klep éta, alatan perluasan gancang pasar, anu usaha klep aslina-milik kaayaan geus Cicing turun sarta dibikeun. Sanajan sababaraha usaha Township geus dimekarkeun gancang, alatan titik awal low sahiji perusahaan Township ...