prodhim profesional valvul

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

Zhejiang Yongyuan Valve Co Ltd, ndërmarrje shtetërore e fabrikës valvul Zhejiang Yongkang më parë, u themelua në vitin 1967. Me një histori gati 50 vjet të historisë, ne jemi një nga furnizuesit kryesore për valvulat, i caktuar nga Ministria Kombëtare e industrisë së makinerive , dhe një nga ndërmarrjet kryesore të prodhimit të valvulave në Provinca Zhejiang. Kompania jonë ka fituar reputacionin e ndërmarrjeve të shquar në Provinca Zhejiang, gjithashtu mori reagime nga kënaqësinë e konsumatorit dhe përfitimet e punën e shkëlqyer të biznesit. Në ditët e sotme ne jemi një prej anëtarëve të këshillit të Kinës, Shoqata Valve, dhe një nga ndërmarrjet Hartimi i Ball Kombëtar Valve standard, i caktuar si një nga furnizuesit më të mirë të pajisjeve kimike kineze.

 • SDF
 • DF (3)
 • DF (2)
 • DF (4)
 • DF (1)

Latest nga Blog Lajme

 • Stainless steel aplikimet valvula dhe perspektivat e tregut
  valvulave çelik për shkak të jetës së tij të gjatë, nuk ndryshket, jeshile dhe avantazhe të tjera të përsosmërisë ka hyrë në aplikimet industriale, është bërë në fushën e industrisë së tubacionit do të blejë produktet e valvulave, por prodhuesit e valvulave të brendshme për të përmbushur standardet ndërkombëtare nuk është e Univ. ..
 • perspektivë të mirë të tregut të valvulave me presion të lartë
  Në tregun aktual tonë valvula, përveç valvula të ulët presion për të arritur një nivel të pranueshëm në tregun ndërkombëtar, e valvulave presion të lartë ende nevojë të mbështetet në importet. Nën situatë vazhdoi të mirë makroekonomik, shumica e industrisë së prodhimit dhe objektivat e shitjes valvula ka maintaine ...
 • Trendi Zhvillimi i lartë në familje - industrinë valvul presioni
  Arsyeja për cilësinë e ulët të produkteve të valvulave është se, për shkak të zgjerimit të shpejtë të tregut, ndërmarrjet origjinale shtetërore valvulave janë mbyllur dhe të transferohet. Edhe pse një numër i ndërmarrjeve vendbanim kanë zhvilluar me shpejtësi, për shkak të pikën e ulët e fillimit të ndërmarrjes vendbanim ...