Babagan awake dhewe

inabout

Zhejiang Yongyuan Valve Co Ltd, perusahaan diduweni negara-pabrik tutup Zhejiang Yongkang sadurunge, didegaké ing taun 1967. Kanthi sajarah meh 50 taun sajarah, kita lagi siji saka supplier ndhuwur kanggo klep, ditetepake dening pelayanan nasional industri mesin , lan salah siji saka Enterprises tombol Manufaktur tutup ing wilayah Provinsi Zhejiang. Our company wis gained ing ajining diri saka Enterprises pinunjul ing wilayah Provinsi Zhejiang, uga tak saran saka customer kepuasan lan ganjaran saka kinerja bisnis banget. Saiki kita lagi siji saka anggota PBB China Valve Association, lan salah siji saka Enterprises pangumpulan National Ball Valve Standard, ditetepake minangka salah siji sing paling Cina supplier peralatan kimia.

sdf

Certificate of sistem Manajemen ISO9001 dijupuk ing taun 1993, lisènsi Pabrik TS (The peralatan khusus nasional kanggo pipo lan tutup) ing taun 2002 lan API 6D lisènsi (Petroleum Institute American) ing pabrik 2009.Our wis sistem kontrol kualitas dhuwur lan kontrol kualitas darmabakti tim, kabeh klep sing periksa ing API598 utawa API6D, saéngga kita bisa kurban klep kualitas apik kanggo pelanggan. Kita bakal tetep gaweyan ing Ngapikake kualitas prodhuk karo pelanggan kabeh ndonya. 

    perusahaan Jembaré saka 36569 meter, karo 30500 meter saka workshop lan 218 karyawan. Ana lagi papat engineers senior, kalih teknisi senior QA, 28 engineers teknisi liyane. We kudu garis kebak peralatan saka produksi, pengawasan kanggo testing, kaya rong garis casting wedhi lan loro garis casting investasi, 208 set peralatan Processing mechanical. peralatan Test kasusun saka spectrometer materi, tester tensile, atose tester, detector cacat ultrasonik, tester kekandelan, film logam analyzer & kamar analisis fisik lan kimia. kapasitas produksi tekan 6800 ton kanggo macem-macem jinis dhuwur, medium lan kurang klep meksa, kanthi 50 model lan 600 jinis specifications. We kudu kapasitas produksi siji-mandeg saka riset, desain, pembangunan, forging, casting wedhi, casting investasi, mesin, Déwan, testing, nutupi kanggo diinget. 

    Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita Pabrik klep werni, klep globe, klep gapura, klep kupu, mriksa klep, saluran traps, fluorine diantrekake klep, klep kontrol uap pneumatic lan listrik, klep relief lan beda jinis cagak, karo macem-macem jinis bahan baku (logam campuran baja, panas-resistance baja, stainless steel, baja karbon, wesi ductile lan wesi werna abu-abu), meksa digunakake 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °.

Karo tim Staff teknologi apik lan kualitas dhuwur, budaya perusahaan positif, kita darmabakti kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo kualitas layanan, adhering kanggo konsep AKSI, prestasi, TECHNOLOGY lan DEVELOPMENT.

 

1477535232399765
opah
boss

filsafat BUSINESS

Kanggo entuk pembangunan perusahaan lan coexist lan co-makmur karo kita partners saka kapentingan, perusahaan kita, nanggel kamanungsan lan kamulyan menyang akun, wis ngeset filsafat bisnis ing ngisor iki:

1. Human-centered

    tim ngédap sing aset paling pinunjul kita. Makaten, kita wis tenanan pengarepan liyane talents gabung ing perusahaan ngendi kita bakal nggawe sih

upah bisa lan keuntungan lan lingkungan apa nyaman kanggo kita Staff kanggo nggampangake wong éling karir dhewe lan ambisi, kang bisa kontribusi kanggo sukses lan gadhah fun sak karya. Dadi bagéan saka kita lan sampeyan bisa nggawe karir dhewe mimpin dening sektor janjeni.

kepuasan 2. Customer

    Gugus Highly manut pelanggan kritis kanggo sukses bisnis kita. We Mulane, wis diadopsi saka sistem total quality-njamin kanggo ngasilaké produk kualitas finest lan kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan '. Ing wektu sing padha, kita tansah sijine keluhan saka pelanggan ing Panggonan pisanan bakal ono. Mung gadhah klien iki bisa kita ngrambah apa kita wis digawe. Iku wishes lan kabutuhan sing langsung kita menyang ngendi kita judhul sing. Kang, kita bakal nggawe usaha kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo kualitas produk ndhuwur lan layanan paling apik uga ndhukung. Sembarang panemu lan saran olèh lan kita supaya exchanging views karo kita pelanggan, kang bakal nggawe kita tetep Ngapikake kita angka.

roh 3. Team

    keluwesan dhuwur saka organisasi internal kita lan eliminasi hirarki bisa kontribusi kanggo completion kanthi cepet saka proyèk. We Count ing saben liyane kanggo nggayuh gol kita sambungan lan banget angka woro-woro, transparan lan kasetyan ing antarane perusahaan, pelanggan lan partners pihak katelu. Ing organisasi, kita kurban kabeh karyawan sesambungan perlu, kahanan apa padha lan Staff training skill kanggo wong dewasa.

df (3)
df (1)
df (4)
df (2)