Manufaktur tutup Professional

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

Babagan awake dhewe

Zhejiang Yongyuan Valve Co Ltd, perusahaan diduweni negara-pabrik tutup Zhejiang Yongkang sadurunge, didegaké ing taun 1967. Kanthi sajarah meh 50 taun sajarah, kita lagi siji saka supplier ndhuwur kanggo klep, ditetepake dening pelayanan nasional industri mesin , lan salah siji saka Enterprises tombol Manufaktur tutup ing wilayah Provinsi Zhejiang. Our company wis gained ing ajining diri saka Enterprises pinunjul ing wilayah Provinsi Zhejiang, uga tak saran saka customer kepuasan lan ganjaran saka kinerja bisnis banget. Saiki kita lagi siji saka anggota PBB China Valve Association, lan salah siji saka Enterprises pangumpulan National Ball Valve Standard, ditetepake minangka salah siji sing paling Cina supplier peralatan kimia.

  • sdf
  • df (3)
  • df (2)
  • df (4)
  • df (1)

Paling Anyar Saka Blog News

  • Stainless aplikasi tutup baja lan prospek pasar
    klep stainless steel amarga urip dawa, ora teyeng, ijo lan kaluwihan liyane keunggulan wis mlebu industri aplikasi, wis dadi lapangan industri pipo bakal tuku produk tutup, nanging manufaktur tutup domestik kanggo ketemu standar internasional ora univ. ..
  • prospek pasar Good katup tekanan dhuwur
    Ing pasar tutup kita saiki, saliyane kanggo tutup-kurang meksa kanggo entuk tingkat ditrima kanggo pasar internasional, klep-dhuwur meksa isih perlu gumantung ing impor. Ing Terus kahanan macroeconomic apik, paling saka industri produksi lan dodolan target tutup wis maintaine ...
  • Development gaya dhuwur domestik - industri tutup meksa
    Alesan kanggo kurang kualitas produk tutup iku sing, amarga expansion kanthi cepet saka pasar, Enterprises tutup asli kagunganipun negara wis mati lan ditransfer. Senajan sawetara Enterprises Township wis dikembangaké kanthi cepet, amarga titik wiwitan kurang saka perusahaan Township ...